Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Krissu Site Admin
Liitunud: 23 Mai 2007 Postitusi: 833 Asukoht: Muuga
|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2012 4:35 pm Teema: 17.11.12 Loeng molekulaardiagnostika ja päriliku vähi teemal |
|
|
KAEV korraldab 17.novembril 2012 kell 12:00-16:00 kohvilauaga kohtumise Geeniinstituudi doktorandi Egle Rebasega. Vestlusteema on "Molekulaardiagnostika ja pärilik vähk".
Üritusel osalemine on tasuta.Kaasa palun võta sularaha kohviautomaadi jaoks (15 senti väike tass kohvi) ja midagi suupärast kohvikõrvast näksimist.
Kohtumispaik on Tallinna Tehnikaülikooli peaukse ees kell 11:45.
Palun registreeri enda osalemine, kuna kohtade arv on piiratud - saal mahutab maksimaalselt 30 inimest. Osalejaid registreerib Kersti - võib registreeruda siinsamas, aga saata ka privaatsõnumi. Panen ka südamele, et kui sa oled registreerunud, aga midagi tuleb vahele ja sa tulla ei saa, siis kindlasti anna sellest aegsasti teada - sel juhul saab vabaneva koha pakkuda järjekorras järgmisele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Krissu Site Admin
Liitunud: 23 Mai 2007 Postitusi: 833 Asukoht: Muuga
|
Postitatud: Püh Nov 11, 2012 11:58 am Teema: |
|
|
Veel on võimalik registreerida osalema!
Loeng ise kestab umbes tund-poolteist, ülejäänud aeg on broneeritud ruum meile mõnusaks lobisemiseks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hanny
Liitunud: 23 Mai 2007 Postitusi: 294 Asukoht: Tallinn
|
Postitatud: Kolm Nov 14, 2012 10:15 am Teema: |
|
|
Lisaks veel kõigele eelpooltoodule juurde, et kes pelgab üksi tulla, siis võib ka kaaslase kaasa võtta. Kutsuks üles ka kõiki uusi foorumlasi üritusest osa võtma. See on hea võimalus oma foorumisõpradega ka näost näkku tuttavaks saada. Pärast koolitust jääb meil piisavalt aega üks ühine mõnus jututund maha pidada  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kersti
Liitunud: 23 Mai 2007 Postitusi: 879 Asukoht: Saue
|
Postitatud: Nelj Nov 15, 2012 3:29 pm Teema: |
|
|
Igaks juhuks mainin, et üritus ise toimub Geoloogia Instituudis, mis asub peamajast vasakus suunas, korpuste vahel madal maja.
Hetkel on meil veel väga palju vabu kohti - nii, et võib veel ka laupäeval otsustada ja nö viimasel hetkel meiega ühineda. TTÜ ukse ees me muidugi väga kaua ei oota ehk siis mitteregistreerunud peaksid kindlasti 11:45 kohal olema. Rõõmsate kohtumisteni!
Viimati muutis seda Kersti (Püh Nov 18, 2012 9:31 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Krissu Site Admin
Liitunud: 23 Mai 2007 Postitusi: 833 Asukoht: Muuga
|
Postitatud: Laup Nov 17, 2012 7:25 pm Teema: |
|
|
Oli väga hariv interaktiivne loeng. Tänan konodonti korraldamast ja neid väheseid kohaletulnuid aktiivselt osalemast!
Kersti seenepirukas oli lihtsalt super! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kersti
Liitunud: 23 Mai 2007 Postitusi: 879 Asukoht: Saue
|
Postitatud: Püh Nov 18, 2012 9:50 pm Teema: |
|
|
Tõesti oli väga huvitav ja teadmisi juurde andev koosviibimine. See geenide maailm on tavainimeste jaoks üsna keeruline, kuid saime koheselt täpsustavaid küsimusi esitada, kui mõned mõisted ja teemad väga arusaamatuks kippusid jääma. Väga põnev valdkond ning võime täiesti kindlad olla, et vähidiagnostika ja ravi osas on oodata lähitulevikus suuri saavutusi.
Super maitsev oli ka Krissu õunakook.
Tänud kõigile! |
|
Tagasi üles |
|
 |
tiinatints
Liitunud: 28 Mai 2007 Postitusi: 72
|
Postitatud: Teis Nov 20, 2012 8:55 am Teema: |
|
|
Suured tänud korraldamise eest. Põnev loeng ja väga hea lektor.
P.S. Kersti, palun seenepiruka retsepti - mu maitsmismeeled nuruvad järjekindlalt seeni ja sulajuustu  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kersti
Liitunud: 23 Mai 2007 Postitusi: 879 Asukoht: Saue
|
Postitatud: Teis Nov 20, 2012 1:30 pm Teema: |
|
|
tiinatints kirjutas: |
P.S. Kersti, palun seenepiruka retsepti - mu maitsmismeeled nuruvad järjekindlalt seeni ja sulajuustu  |
Panen retsepti siis siia samasse teema alla.
Lehttaigen - rullid 2 ühesuurust tükki lahti (üks läheb piruka alumiseks pooleks, teine pealmiseks)
Seened (kõige paremad kukeseened või kuuseriisikad) pannile ja peale sulatatud Merevaigu juust kukeseentega. Sortsuke kohvi koort vedeldamiseks. Võiks jääda selline paksu seenekastme konsistents. Vahekorrad tunde järgi. Originaalis käib sinna sisse veel ka sibul ja suitsukana liha, kuid seda ise see kord ei pannud. Tegelikult kõige lihtsam ongi lisada link originaal retseptile: http://www.feeling24.ee/?Page=Article&ArticleID=714&Lang=EST |
|
Tagasi üles |
|
 |
|